Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan

 

Op stap.....met de Clan...en dan komen wij in de paardenbloemen terecht

Het is weliswaar Lente, maar.....de natuur laat het ook wel zien, alleen de temperaturen zijn nog niet om over naar huis te schrijven! Toch vanmiddag het foto toestel maar weer eens van zijn stoflaag ontdaan en meegenomen. Hop in de auto en mee naar het buitengebied van Markelo, lekker tussen de weilanden door lopen en de clan is druk met snuffelen en het meenemen van alles wat ze tegen komen....stukken plastic, lege flesjes...favoriet van Cassy en Cuando, stokken, kapotte balletjes die de clan bij eerdere wandelingen daar achter hebben gelaten...ach gewoon lekker relaxed wandelen.

 

Dan in de verte ziet Rene een mooi geel veldje vol met paardenbloemen, en jawel het zonnetje breekt zowaar door, de wind waait stevig en de haren van de clanners waaien lekker door elkaar heen...behalve die van Acun...ze is nu echt vrijwel kaal en ziet er eigenlijk niet uit, maar last heeft zij er niet van! Ze geniet als vanouds en is heerlijk actief, ze rennen op het teken naar het veldje, springen over de sloot en hebben direct plezier. Lekker muizen jagen denkt Cassy en dus gaat haar neus gelijk aan de grond, Cuando doet vrolijk mee, want hij is de meest trouwe vriend van Cassy. Alsof hij voelt dat Cas wat ouder wordt en wat minder goed te been is, hij ontwijkt haar ook in zijn soms wat ruwe spel....heel mooi om dit te zien!

 

Djarré en Acun zijn twee handen op één buik, altijd samen en altijd allebij een bal of stok in de bek...of een dennenappel, maar die liggen hier dit keer niet. En Djarré heeft er dan niet één in de bek neee het liefst zoveel mogelijk, en als ze dan stopt om ergens aan te snuffelen gaan alle verzamelde dennenappels weer mee....soms puilt haar bek uit, maar loslaten echt niet!!!

 

Het gaat ook met Djarré en Cuando erg goed, beiden hebben nergens geen last meer van en genieten weer van de vele wandelingen die wij natuurlijk iedere dag weer maken. Ook Cassy gaat nog steeds mee, ook de langere wandelingen gaat ze weer mee, en ze doet het erg goed! Laat ons niet meer zien dat ze pijn heeft en ze geniet als vanouds. Wel wordt er met haar minder intens gespeeld, maar dat vind ze niet erg, ze kijkt toe hoe de anderen mogen dollen en rennen, en gaat dan lekker haar eigen gang, alsof ze zichzelf wat bespaard. Zodra de temperaturen wat omhoog gaan gaan we weer een keer met haar zwemmen en zullen dan uiteraard ook weer de camera mee nemen!

 

En dan is na een kleine drie kwartier het paardenbloemveldje weer in het zicht en gaan we nog een poseer fototje maken, De clan zoals ze er in April 2012 zijn......gelukkig nog alle vier lekker bij ons!! Wij genieten heel bewust en intens van onze 4 kanjers!!! en hopen later dit jaar ook nog samen een heerlijk vakantie tegemoet te mogen zien in het mooie zuid Frankrijk....

 

 

 

 

 

 

TerugVerder