Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan

 

08/09-02-2011 Hoera ze zijn er!!!! onze 4 lady's,

 

Dinsdag verloopt verder erg rustig, Acun neemt het er nog maar eens van, wij krijgen veel telefoontjes van meelevende Fans, maar kunnen niets anders melden dan dat ze gewoon nog steeds Acun is....het hijgen werd in de loop van de ochtend steeds minder en in de middag laat ze zien dat ze er graag uit wil....niet voor de poort gaan staan waar ze een plasje mag gaan doen maar voor de poort naar de auto's...dus gaan wij een klein eindje de straat in en geniet ze van een klein uitje. Eenmaal weer op eigen terrein schiet ze dan wel naar haar kuil maar graaft niet veel. Ze eet vervolgens weer gewoon mee, en dus denken wij dat het nog een nacht op zich laat wachten, Dianne belt en wil graag koffie komen drinken..is goed we zien je rond 20.00 wel verschijnen! Rond 19.30 wil Acun eruit, en weer loopt ze naar de poort om er echt uit te gaan, we pakken de riem en gaan met haar mee. Ze geniet en loopt door de buurt alsof ze wil zeggen mmmm hier ben ik dan...staart omhoog en bal in de bek...Bij thuiskomst weer direct de tuin in en daar laat ze graafwerk zien wat ze nog niet eerder heeft laten zien...OK er staat dus wat te gebeuren....ze gaat vervolgens voor de schuifpui staan en wil naar binnen.

Dianne komt en ze wil gelijk weer naar buiten, dus zaklamp weer mee voor het broodnodige licht, en ze duikt gelijk onder de rododendron..... doet snel een plas en loopt broodnuchter door om een plekje te zoeken...je ziet het gewoon gebeuren...heee Acun kom op deze kant op, en net zo braaf komt ze weer terug en wij willen weer naar binnen...maar nee ze wil weer naar buiten en wil weer plassen, een diepe boer en kreun volgt...nog weer poepen, en dan schiet ze weer de tuin in, dit keer laten wij haar even lekker lopen, en drinken de koffie buiten op, en dan ineens zien wij haar rug krommen en ze kreunt heel diep...Yess de eerste wee.

Snel bellen wij Giny van Kyrah, die heel graag erbij wil zijn en zij arriveerd even later en zo zijn wij compleet..helaas voor Wendy zit het bijwonen er niet meer in..vele dagen geruild en gewacht...en dan begint Acun uitgerekent net iets te laat om het bij te wonen..sorry Wendy..

 

De weeën zetten door, het is inmiddels 23.00uur, en we nemen Acun mee richting werpkist, zij besluit echter daar niet de bevalling in te zetten..neee de dikke kussens die ervoor liggen..dat ligt comfortabel..en daar kan ik graven baasjes, ze neemt tijdens de weeën de handdoeken in haar bek en kreunt het uit, en dan ineens vind ze haar rust weer en zo bouwt de druk zich in haar lichaam op....om 23.45 komen de persweeën op gang en zet ze zich schrap, daar knappen de vliezen, en om 00.28uur is daar de eerste pup...Djé Djé, de troetelnaam die wij gebruiken voor Oma Djarré....ze weegt 554gr en is zwart/bruin van kleur.

 

Acun hoeven wij niets te vertellen, Giny en Dianne kijken met open mond naar het gebeuren, en wij......zijn zo trots en blij dat de eerste dame er is!! Rust krijgen wij niet want vrijwel direct erna met de volgende perswee is daar nummer 2, weer een teefje, en wow wat een verschil, ze weegt slechts 291gram, maar is zo levenslustig!!! wat een power heeft zij, wij geven haar de naam Djill, en ook zij is zwart/bruin.

 

Acun is heel blij en vreselijk allert, er ontgaat haar niets, ze maakt dan ook een hele frisse indruk, de navelstrengen worden keurig en rustig doorgebeten, en eigenlijk doet ze alles zelf, als wij de dames willen bekijken of alles goed gaat, komt er een duidelijk protest..hier ermee, ze zijn van mij, en dus laten wij de twee dames bij haar liggen, ze neemt rust, en slaapt zelfs even, rond 01.00uur zijn er weer persweeën en om 01.09 is daar de derde zwart/bruine parel van de D-Clan die ook weer door Acun zelf wordt verzorgd, ze reageerd direct goed en weegt 516gram...zij gaat bij ons heten: Djoo.

 

Het lijkt er inmiddels op dat Acun klaar is, wij voelen haar buik, en zijn niet zeker...wel zijn wij al heel blij met dit drietal, Acun laat merken dat ze dorst heeft, nou madam je wordt op je wenken bediend...zeg het maar, ze drinkt wat en neemt haar rust, verzorgd de puppen en ligt er echt onvoorstelbaar relaxed bij...het is 02.00uur, ze wordt toch weer onrustig, wil graven dus wij leggen de puppen even in veiligheid....en plop daar is dame nummer vier, ook weer zwart/bruin en wij noemen haar Djane, zij weegt 490 gram, en ook zij is er snel bij! en sabbeld ook driftig aan de tiet...wat een pracht als je dat zo ziet en hoort..

 

Acun neemt nu rust, slaapt zelfs en de puppen drinken, even is het helemaal stil in de Romijnlaan...Djarré Cassy en Cuando hebben alles gade geslagen achter het hek, ze mogen even snuffelen in de garage, maar wij zien aan Acun dat ze dat toch echt niet fijn vind...dus moet de resterende Clan het doen met een rang die ze in alle rust aanvaarden.

 

Rond 03.30 zien wij Acun weer onrustig worden, ze perst wat na maar en komt niets meer...de geboorte van de D-CLAN zit er op, wij trekken een flesje wijn los en klinken op het goede verloop tot zover, zeker omdat wij er toch een kleine spruit bij hebben, zijn wij nog wat voorzichtig, alhoewel de dame heel goed weet wat zij wil, en daar ook voor gaat!

 

Wij kletsen samen alles nog eens na en genieten ieder op zijn manier van deze weer geweldige belevenis....kunnen maar geen genoeg krijgen van het kijken naar Acun en haar "spice girls"

 

Dan is het 04.00uur, Giny vertrekt naar Kyrah, en zal ongetwijfeld haar bedje zijn ingedoken, wij laten Cassy Cuando en Djarré uit, die even de dolle 5 minuten krijgen en de straat even onveilig maken. Dan gaan ook Dianne en Albert naar binnen en maken zich op voor de nacht...althans dat wat er over is, René neemt Acun even mee voor een plasje en dat doet ze braaf, ze krijgt een lekkere bak met eten, wat ze heel graag opeet...ze stapt weer bij haar puppen in en valt in een diepe ontspannen slaap.....en ook wij duiken ons bed in om niet te slapen..hihihi de geluiden houden je wakker, ze zijn zo mooi om te horen!! een heel tevreden gesabbel is hoorbaar als wij dan rond 06.00uur toch in slaap vallen......

 

ook bij giny en kyrah op de weblog staat een leuk verslag!!! kijk maar eens en klik op deze zin!!!!

 


 

08-02-2011 Het wordt spannend!!!

Sinds vanochtend is Acun onrustig, is gaan hijgen en zoekt zich een lekker plekje uit waar ze volgens haar kan bevallen......de Tuin is compleet doorgezocht en de plek waar Djarré ooit heeft gegraven is favoriet, maar ook de nachthokken in de kennels zijn erg leuk! lekker donker baasje!! en weg is ze....nee Acun dat is niet de bedoeling....dan kunnen wij niets zien en je niet helpen...Dus weer naar binnen waar ze de werpkist weer eens heeft geïnspecteerd....nou ja zeg maar overhoop heeft gehaald...is haar manier van opruimen zullen we maar zeggen!

Ze hijgt behoorlijk en wil graag contact houden, dus.....zit Albert heel braaf bij zijn meisje, en geniet enorm van deze momenten! Ze zijn onafscheidelijk! mooi om te zien!

Vannacht heeft ze heerlijk de hele nacht tegen René aan gelegen en was in een hele diepe rustige slaap. Ze is heel anders dan haar moeder tijdens de dracht. Veel rustiger, Djarré moest in de laatste week heel vaak 's nachts nog weer een keer plassen en als ze dan net weer lag moest ze weer poepen, maar Acun...nee niets van dat! Kom op baas we gaan slapen zie je haar denken, ff kroelen en dan staat ze op en gaat op de hoek van de matras liggen en slapen....maar eerst worden wij wel naar 1 matras verbannen..de ander is dan van Acun...ach als het goed is is dat misschien vannacht niet meer aan de orde..we wachten verder af! Stay tune..for more to come

 


 

07-02-2011 Acun laat nog op zich wachten !!!

Wat kan wachten lang duren , maar ja geduld is een schone zaak.

Het gaat heel goed met Acun, we kunnen wel merken dat het dichter bij gaat komen

maar het gaat heel langzaam.

Vandaag is ze nog heerlijk mee geweest naar het bos, en daar geniet zij ook nog echt van !

Om het toch een beetje rustig aan te doen met haar gaan we samen met Djarré.

Cuando en Cassy gaan dan ook samen om even lekker  te kunnen rennen.

 


 

 06-02-2011Acun neemt de tijd....

Is heel relaxed, en geniet nog steeds van haar bal......die moet en zal overal bij haar zijn, ze loopt er speciaal voor terug de tuin in om hem weer op te halen. Ze is vandaag lekker ontspannen geweest. Vanmiddag heeft ze haar kuil even opgezocht, maar geen overdreven graafsessie laten zien, we blijven dus gewoon afwachten. Momenteel zien wij haar wel meer boeren en hijgen, maar het eten gaat er nog altijd in als koek....waar ze trouwens ook dol op is, momenteel is ze dol op alles wat eetbaar is......zo en dan is er koffie, en gaan wij nog even met haar een stukje wandelen, als ze dat nog wil.


 

05-02-2011 Rustige slaaprijke nacht...

Acun heeft zich rond de klok van half één heerlijk op het bed neer gevleid....het was hoogste tijd zo leek het. Rond half 8 meldde Cuando dat hij het weer de hoogste tijd vond, en dus wij eruit. Acun is samen met Albert en Djarré een stukje gaan wandelen...en graven, en René heeft Cassy en Cuando op een "stormachtige wandeling mee genomen. Cassy en Cuando genoten van het onstuimige weer, alsof ze de kolder in de kop hadden.....tot groot plezier van René

Acun en Djarré zijn de zandkuil ingedoken, een rustig stukje bos hier vlak bij, komen maar heel weinig mensen en dus geschikt voor dit moment! En ook zij hadden plezier.

 


 

04-02-2011 Acun heeft er nog  geen zin in...

Ze heeft een lekkere dag gehad, heerlijk met Albert een wandeling gemaakt en in de middag mocht ze samen met moeders even naar het bos....en als je haar dan ziet dan denk je niet dat ze hoogzwanger is...zo wat een power komt er dan weer boven! Ze genoot enorm en Djarré evenzo!

Echter merk je wel dat de normale kleine ronde nu echt genoeg is, Djarré was bij een splitsing recht door, maar Acun wist ook heel goed wat ze wou....links af daar staat de auto en zonder om te kijken liep ze richting de auto..Djarré heel beduusd achterlatend...ach Djarré is daarna nog een keer mee geweest met Cassy en Cuando naar het bos...dus ook zij komen niets te kort! Enorm gespeeld met de drie Clanners en ook zij hebben dus een leuke dag gehad.

Verder is alles nu zover dat het mag gaan gebeuren, boodschappen zijn in huis. Lekkere hapjes voor tussen door, en alle hondse zaken zijn prima voor elkaar.

Acun ligt vaak heel rustig te slapen in de werpkist, of op de kussens ervoor, en ook de bank is favoriet...als wij maar in de buurt zijn! Wel wordt het hijgen nu wat meer, en moet ze wat vaker plassen...we wachten gewoon geduldig af...haardje is aan...telefoon onder handbereik....dus....

 

alleen Acun is nog niet zover hahahaha doe mij maar de rugbybal!


 

03-02-2011 Alles lekker rustig

Acun is rustig, geniet van de aandacht en met name het slapen in bed......De bal blijft belangrijk, en het liefst neemt ze de ballen mee naar bed....

Ze zoekt wat meer de rust op en je kan aan haar reacties zien dat alles een beetje in de weg gaat zitten, als ze tegen ons aan ligt voel je de puppen bewegen, en dan volgt er ook weer een reactie zo van huh...zo kan ik niet liggen en dan gooit ze zichzelf op de andere kant...als ze dan nog niet rustig zijn dan gaat ze even rekken en strekken en zakt met een diepe zucht dan weer neer.

Vannacht begon ze wat hijgerig te worden, en moetsen er een paar dikke boeren uit...geef die boer een stoel zullen we maar zeggen, buiten zoekt ze wel haar plekken uit maar heeft nog geen aandrang om daar de tuin te gaan verbouwen.

Mochten er zich veranderingen voor doen zullen wij dit zo snel mogelijk weer melden


 

31-01-2011 Acun 8 weken drachtig

 

We zijn weer een week verder en Acun is nu 8 weken drachtig.

Wat zijn we trots op haar want wat doet zij het goed !!

Als we gaan wandelen is Acun nog steeds zo als Acun is , altijd spelen en rennen en altijd met een stok of een bal in de bek.

Meerdere malen legt ze dan de stok voor je neer zo van kom op baas we gaan spelen , gooi die stok eens voor mij weg !!!

Maar dat doen we niet meer , we doen het een beetje rustiger aan met haar , ze kan straks haar krachten wel op een andere manier gebruiken !!!!

Acun geniet van de nachten hier in huize Dracc's !!

 

Wat wil je ook anders , madam slaapt bij ons op bed !!! Dit hebben wij bij Djarré ook altijd gedaan , op deze manier kun je ze goed in de gaten houden , als er dan iets aan de hand is dan zijn we er direct bij.

Heerlijk languit ligt zij dus van haar nachten te genieten , en wij ? tja we moeten gewoon wat ruimte inleveren , maar het is voor een goed doel !!!!!

 

 

De puppen studio is helemaal klaar , we hebben alles op de kop gezet , gepoetst en schoon gemaakt, de werpkist staat klaar voor haar.

 

Natuurlijk moest zij even kijken wat dit was , maar heel lief , en als of het de gewoonste zaak van de wereld was ging zij er in liggen.

 

Zo af en toe kruipt ze er weer in om even lekker een slaapje te doen !!!!

Helemaal goed dus !!

We zijn voor de laatste enting naar onze DA geweest , en hebben haar natuurlijk ook even op de weegschaal gezet , en ja hoor Acun was in totaal ruim 6 kilo aangekomen.

Nu rest ons het afwachten wanneer zij gaat bevallen ! altijd weer spannend , hoe zal het gaan , hoe zal zij reageren , en de grootste vraag wanneer gaat het gebeuren ?

De hulptroepen houden wij op de hoogte , en wij hopen dat ze aanwezig kunnen zijn wanneer het zo ver is .

Wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn dan zullen wij dat zeker melden !!

Wij gaan er voor!

Acun jij kunt het !

 


 

24-01-2010 Acun 7 weken drachtig

 

De tijd vliegt....en Acun begint nu toch wel wat te veranderen, haar lichaam reageert zoals het hoort, tepels groeien en buik wordt voller en voller, als je haar vanaf de zijkant ziet valt het wel mee, maar van bovenaf en als ze ligt kun je het toch wel heel goed zien!! Ze is nog steeds lekker actief en wil heel graag mee, haar ballen en stokken zijn nog steeds alles voor haar. Albert heeft deze week een groot gedeelte van alle wandelingen moeten doen...René had de griep, en een slijmbeursontsteking die maar niet over wil gaan in zijn heup en schouder......Vanochtend heeft Albert de laatste foto gemaakt en wij hebben een paar mooie wandel foto's van de clan erbij gezet zodat jullie kunnen zien dan het met de rest van de Clan ook prima gaat!

Het eten wordt een obsessie voor Acun, werkelijk niets is meer veilig en als we een koekje geven eet ze zowat je vingers erbij op! Ook het neerzetten van haar voerbak gaat steeds moeilijker...ze kan niet wachten totdat hij op de grond staat....en regelmatig stoot ze hem gewoon uit je handen.

Thuis is ze verder rustiger aan het worden, zoekt steeds meer en meer ons op en wil contact hebben als ze gaat liggen....nog steeds probeert ze in de avond met ons mee de slaapkamer op te sluipen.....en ligt vaak eerder dan wij in bed.....helaas voor Acun moet ze nog echt even wachten...we willen haar niet te veel verwennen hihihi volgende week mag ze mee naar de slaapkamer, ze moet ook steeds vaker en sneller haar behoefte doen dus volgende week mag ze mee en dan zullen wij er ook 's nachts nog wel een keer uit moeten...als ze tenminste op haar moeder lijkt. Maar wij doen alles voor het goede doel dus zullen wij ook dat weer met veel plezier gaan doen! Wij genieten ondertussen enorm van alle voorbereidingen. en zijn in de garage aan het werk gegaan om alles straks op tijd klaar te hebben..even een nieuw likje verf op de muren en alles een beetje opruimen...is wel nodig!! hahahaha en als alles schoon en netjes is zullen wij jullie een blik in de kraamkamer geven!

De mooie wandeling die Albert heeft gemaakt met de Clan samen in het veen volgt hieronder!

 

Mooie Acun en haar moeder Djarré

 

De Clan samen..Djarré met haar eeuwige liefde de bal en Acun met haar stok

 

Cuando en Cassy zoeken goud.....of zijn het toch muizen??

 

het mooie Veen bij Rijssen en Holten

Een dag later heeft hij dezelfde wandeling maar dan nog iets verder uitgebreid met een bezoek aan de DRACC's Poel gemaakt met Cuando Cassy en Kyrah welke op de Blog van Kyrah leuk in beeld is gebracht!!! kijk maar bij Kyrah's Link op de linkenpagina!


 

ACUN 6 weken drachtig maandag 17-01-2011

Het gaat goed met Acun, ze krijgt langzaam aan een buikje en is in hele goede doen. Ze gaat nog heel graag mee wandelen en eet als een bootwerker...schooit alles aan elkaar vast en zelfs als er wat eten van ons overblijft en op het aanrecht staat gaat ze eronder liggen alsof ze wil zeggen...dat gooi je toch niet weg he!!! dat lust ik wel! Met Djarré samen zijn vind ze helemaal geweldig, met Cassy gaat het wat minder, wij zien toch een stukje spanning af en toe....Acun laat zich ook wat meer zien nu, Cassy accepteerd het allemaal en zoekt Cuando steeds meer en meer op als haar maatje. Zodra de laatste ronde heeft plaatsgevonden gaat madam voor de slaapkamerdeur liggen en niemand mag er dan meer langs, stel je voor dat ze haar plekje op bed misloopt...want het liefst ligt ze tegen ons aan op bed......nou Acun dat kan nog even wachten hoor! :-) die tijd komt nog wel, dat we dat toestaan, voorlopig kan ze nog prima slapen op haar kussen in de woonkamer samen met Djarré.

 

oudduitse herder pups

Mooi staand in het winterzonnetje op de zondagmiddagwandeling richting de zandbulten

 

oudduitse herder pups

Lekker liggen in het koele zand

 

oudduitse herder pups

16-01-2010 Samen met Djarré genieten van een mooie zondag in het zand!


ACUN ruim 4,5 week drachtig

 

Het gaat goed met Acun, er is nog niet veel te merken en te zien, alleen dat haar eetlust enorm is toegenomen....ieder kruimeltje wordt nu opgezocht en alles is lekker...

wandelen vind ze nog steeds geweldig en afgelopen zaterdag was ze heel blij dat er eindelijk geen sneeuw meer in haar favoriete bos lag..dat betekent voor Acun weer dennenappels verzamelen, een tik die ze van haar moeder en Cuando heeft over genomen.

Samen met de andere Clanners geniet ze enorm van haar wandelingen...en jahoor die krijgt ze nog steeds volop..weer of geen weer..madam wil erg graag mee.

 

De clan samen poseren in het eindelijk weer groene bos

 


The Beginning.......of the D-Clan

Het is 23 november....hee lijkt wel of daar een druppel bloed ligt?? zegt Albert..ooh dat is van gisteren toen ik in mijn vinger heb gesneden zegt René...OK maar euh ruimen we dat niet op?? ......niet wetende dat het echt niet van René was.....de volgende dag hetzelfde ritueel...en toen ging er een lampje branden...zou Acun loops zijn?? en dus werden de tissues tevoorschijn gehaald, en jahoor madammeke was loops. Dus werden de plannen van zolder gehaald, en werd er overlegt met Ortrud en Dieter.

Het is vrijdag avond en Faiza en Ronald zijn op bezoek...Cuando heeft zijn Faiza al meerdere malen mogen besnuffelen en een dekking vind plaats. Wij genieten bij het haardvuur als wij ook Ronald inlichten...ooh nemen jullie dan ook Cuando? Nee Ronald antwoorden wij, wij hebben besloten dat Xandor de eer krijgt bij Acun.

De week die volgt zien wij aan Cuando dat het hoogtepunt naderd..het weer is volop winters, en voor de zaterdag wordt een behoorlijke sneeuwval voorspeld...

Hotel Nord Friesland gebeld of René en Acun misschien iets eerder mogen komen? Aber natürlich, das Zimmer ist Frei...gelukkig en zo reizen René en Acun vroeg op de zaterdag ochtend af naar Leck/Risum-Lindholm..zodat wij in ieder geval in de buurt zijn van Acun's nieuwe lover Xandor vom Altdeutschen Eck.

 

Onderweg is het al genieten, Acun vind het prachtig als we op de eerste stop in Duitsland al heerlijk in de sneeuw mag spelen en wandelen. De zon staat hoog aan de hemel en van sneeuwval is geen sprake. De borden Hamburg komen in zicht en we rijden zonder problemen de Elbe Tunnel door...zo hee dat schiet op Acun!!! geen file!!!

 

Het wordt alsmaar witter en witter als wij richting de Deense grens rijden...een dik pak sneeuw is kort geleden gevallen en als we nog een tussenstop maken geniet Acun van een pak sneeuw die tot aan haar buik komt.

 

We rijden verder richting Leck en als we bijna in Leck zijn bellen we even naar Ortrud en Dieter...we zijn er bijna! Oooh das ist schön!! Wir machen schon Kaffee...OK Ich werde in einer Stunde da sein...en dus geschiede

Het weer was nog steeds droog maar inmiddels wel bewolkt en als wij de auto leeg halen om ons in het Hotel in te schrijven, begint het behoorlijk te sneeuwen en te waaien....

 

Als wij even later naar Ortrud en Dieter rijden moeten wij helaas halverwege terug...sneeuwduinen versperren de weg en dus moeten wij omrijden, gelukkig dat er net nieuwe winterbanden onder de Berlingo zijn gelegd....

 

We genieten van de gezellgheid bij Altdeutschen Eck en als wij weer naar Leck gaan ligt er inmiddels een dik pak sneeuw bij. Wij gaan even samen het park in en genieten van de rust die de sneeuw geeft. Het is Adventstijd in Duitsland en dus ook kerstmarkten!

 

Ook daar brengen wij een bezoek, en Acun geniet..net als René.

De volgende dag staan wij vroeg op en gaan de bossen in bij Leck, een prachtig natuurgebied waar de honden wel aangelijnt moeten zijn, maar het mag de pret niet drukken, we lopen een mooie route en als we weer bij de auto komensneeuwt het inmiddels alweer, de laag wordt dikker en dikker...

 

De middag komt eraan en we zijn weer bij AE. Xandor staat te popelen...Acun daagt hem uit en het spel begint...Xandor wil echter een ander spel dan dat Acun in gedachten heeft en dus gaan wij hem even daar een handje bij helpen..Acun laat dit toe en jahoor we hoeven Xandor niets uit te leggen....een diepe zucht is hoorbaar en zo staan ze ruim 30 minuten gekoppeld, Acun laat dit heel gelaten over zich heen komen, snuffeld nog een paar keer aan Xandor en zo hebben wij een geslaagde dekking..het is zondag 05 december 2010....Ortrud drukt ons op het hart om haar geen plas te laten doen...hihi dat weten echt wel Ortrud,

 

 we gaan direct weer naar de auto en rijden naar het hotel...lekker samen op bed, boek erbij en kop koffie..moet lukken....echter wij vallen in een diepe slaap en Acun likt René rond kwart over 8 in de avond wakker...zo van hee baas ik moet nu toch echt wel een keer plassen en iets meer dan dat....oooh sorry Acun ik ga mee!

 

Op maandag hebben wij dan nog een keer een meeting aan het einde van de middag, en jahoor Acun weet inmiddels ook waar de mosterd is en loopt regelrecht naar de deur alwaar ze haar Xandor heeft ontmoet, wij doen de deur open en gelijk is het weer feest! spelen denkt Acun...euh Cun....ik denk dat Xandor weer wat anders in gedachten heeft en we helpen weer even bij de dekking! Ook dit is een geslaagde dekking en staan ze weer zo'n 25 minuten gekoppeld.....

 

De Dinsdag is voor Acun, heerlijk wandelen door een zonovergoten bos in de vroege uurtjes,

 

als wij in het bos lopen komen wij daar de jachtopziender tegen..(gelukkig Acun aan de lijn) en deze man vraagt of het een oudduitse herder is? Ja antwoord René, oohh kennst Du den Dieter Struck?? euh ja kenne Ich, na der hat schöne Hunde!! Stimmt zegt ik hahahaha wij lopen verder en genieten van een echt mooi stukje natuur in de buurt van Leck,

bij de auto gekomen stap ik glimlachend in! Acun gaat heerlijk op haar kussen achterin liggen, en geniet net als ik...We rijden naar het hotel en nemen het er nog even van, 's middags nogmaals wandelen en nog een keer Kaffee trincken bij Ortrud en Dieter

 

op woensdag rijden wij weer naar huis....en dan is het afwachten of.....

Op 05-01-2011 krijgen we dan de verlossende woorden van onze DA...

Jahoor daar zitten de vruchtjes.....wij zijn zo enorm blij met deze woorden!

ACUN IS DRACHTIG