Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan
 

 

               Djarré van Marjan's Meute

    

27  Februari

Intens verdrietig hebben wij Djarré vandaag moeten laten inslapen.

12,5 jaar hebben we van haar mogen genieten.

We zullen je heel diep in ons hart bewaren !

 

Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan Djarré

 

ODH Djarré


 

  

 

 

ODH Djarré

Djarré eing juni 2009

 

 

 

 

ODH Djarré
 

 

 

 

ODH Djarré

Oktober 2008

 

 

Djarré is geboren als Arian -Djarré van Marjan's Meute op 17 augustus 2004.
De moeder is Puck (Giara) vom Altdeutschen Eck, en de vader is Sultan vom Thielenhof!

 

De komst van Djarré is een weloverwogen keuze die wij hebben gemaakt!! Djarré is afgeröntgend en met HD-A normal en ED vrij.Haar pennhip uitslag is 0,41<>0,41 Onze droom om met haar een nestje te mogen fokken is inmiddels uitgekomen en wij zijn heel trots op de A-clan en inmiddels heeft ze ook haar tweede nestje gehad de B-clan.


Djarré is inmiddels ruim 5 jaar, en een hele mooie zwarte ODH geworden! Tijdens de Lage Landenshow in Dalfsen, mei 2005, hebben wij de eerste show met haar gelopen en het resultaat was een mooie gedeelde 2e plaats met haar "tweelingzus Angel". Ook in Cloppenburg (Duitsland) heeft ze in juni 2005 haar eerste titel behaald "Jugend Kontinentsieger 2005" met een mooi keuringsrapport: Eine sehr schöne Vertreterin Ihres Rasse, sehr gute Pflege, und Fellanlage, zeigt sich sehr Freundlich, eine Hündin mit Zukünft. Op de Lage Landenshow in Holten April 2006 heeft ze haar eerste U behaald, met een mooi kommentaar van de keurmeesteres: Eine Vorzügliche aufgebaute Hündin, die sich hervorragend im Ring präsentiert. Eine freude für jeden Hundenfreund

Ook de Lage Landen show van april 2007 heeft haar geen windeieren gelegt, weer een U1 en weer een keurrapport die klinkt als een klok! In September 2008 hebben wij haar nog een keer uitgebracht bij de ADRV, en ze haalde daar een tweede plaats met een V2, met ook weer een mooi keurrapport. Wat zijn wij blij en trots op onze prachtige lieve dame. Djarré lijkt na haar nestjes alsmaar aanhankelijker te worden, geniet steeds meer van de aandacht die ze krijgt en is ook steeds meer in voor een spelletje en zeker ook met Cassy en Cuando en Acun! Ze geniet van lange wandelingen, en heeft een heel goed uithoudingsvermogen, ook lekker mee met de baas een stuk fietsen daar draait ze haar poot niet voor om! We genieten meer en meer van deze super lieve ODH! Een kanjer! dat is ze!

Middels deze site willen wij u heel  graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen en de gebeurtenissen van deze mooie lieve ODH.

 

 

ODH Djarré

Djarré 7 weken jong