Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan

 

 

WEEK 6

Dag 41 22-03-2011

Vandaag geen foto's van de Ladies....we zijn vandaag druk in de weer geweest, vroeg opgestaan en de Spice girl hebben zich vannacht minder "misdragen" geen kranten verscheurd, keurig op de krant gepoept, dus makkelijk schoon te maken, dan gaan wij met de Clan op stap, het beloofd weer een mooie dag te worden, en dat komt heel goed uit! Want het bezoek aan Of Hilver Forver staat op het program...dus gaat het fototoestel ook mee. Rond kwart over 11 arriveerd René in Hilvarenbeek en daar begroet Celtic hem heel warm, en even later komt ook Boy luid joelend René begroeten, en dan begroet René Johan en even later...Faiza Asha Vledder en Teun, daarna is Ron aan de beurt (soory Ron) en dan...staat René oog in oog met de B-Gees...de nakomelingen van Faiza en onze Cuando.

Wat een heerlijke open hondjes! ze staan al hoog tegen de ren aan en met name Björk laat zich goed horen...oooh Vivian en Johan...dat belooft wat hahaha, maar ooh wat is ze leuk! Bijna zat ze in de Auto alleen de mannen ontgaat niets...jammer dat het er maar 3 zijn....dan missen ze er gelijk één...zou toch leuk zijn voor Cuando een Dochter van hem erbij...ik dwaal af..moet ik niet doen!

Het complete verslag gaat nog komen, maar hier alvast een voorproefje....Lieve mannen, bedankt voor een heerlijke middag, zo exclusief tussen jullie roedel te mogen leven...een euh Asha en Teun....volgende keer gaan jullie mee hoor!! wow wat een heerlijke honden, maar ook Vledder Boy Celtic en Faiza...jullie zijn welkom hoor!! hahahaha ach een keer een dagje ruilen??? hahahaha

Hier zijn ze dan de B-Gees

 

 

 

 


Dag 40 21-03-2011

De dag begint weer vroeg, de dames van de D-Clan zijn vroeg wakker, maar dat komt ook omdat de wekker hier om kwart voor 7 weer afging. Albert moet naar het werk en René geniet van het ochtend ritueel, de dames komen dan helemaal blij naar hem toe en willen geknuffeld worden, buikjes worden gekriebeld, haartjes worden geborsteld, en er wordt volop geapporteerd met de speeltjes, dan gaan de dames toileteren....en is het dus poepies ruimen...en jawel de A- en B-Clanners zullen het niet geloven hihihi maar dat gaat ook Rene nu goed af...zolang Acun maar geen pogingen meer doet om alles op te willen eten.....dan wordt het een ander verhaal hahahaha 

 

De Clan wordt mee genomen naar het bos en daar genieten wij van een rustige wandeling in de doorkomende zon, het is lekker fris en als wij thuiskomen krijgt de Clan hun ontbijt en als toetje mogen ze weer lekker kluiven op de grote runderbotten die Roel voor hun mee heeft gebracht....een bakkie koffie wordt gezet en weer wordt er bij de puppen geknuffeld en gespeeld, het spel van de dames wordt wilder en ze worden echt ondeugend...heeee de Clan blaft en dus komt er weer iets binnen...de dames kennen het al precies...is het voor ons?? en vier koppies staan te kijken naar de deur....ooh het is Albert maar....jammer we gaan maar weer verder met breken en slopen van een grote kartonnen doos....erg leuk.  

Dan ineens krijgen ze door dat het hekje naar de bijkeuken weg is, en één voor één gaan ze toch maar eens een kijkje nemen waar Albert toch blijft...ze horen hem wel maar wat is hij toch aan het doen?? nou hij zit gewoon de dames te lokken naar de woonkamer...oeps dat is schrikken ik zie nog een pup...denkt Djoo...ooh stelt niks voor joh zie je Djane denken..gewoon doorlopen...het is de afvalemmer maar waar je jezelf in kan zien en dus is het ijs gebroken....de dames gaan op strooptocht door de woonkamer, wat opvalt is dat Djill ineens snel terug loopt naar de garage...en als een speer op de krant gaat staan plassen...helemaal goed Djill, dan weer net zo snel terug want ze wil niets missen....het is een spannende ochtend, er wordt gerammeld met bakjes...YESSS eten, en dus stormen ze weer naar de garage, het afstapje wordt goed genomen en daar staan ze dan vier op een rij te wachten op hun bakje. en dan.....is het weer partytime in de tuin, en dit keer samen met alle andere honden en het bezoek (speciaal voor Djane...) Marga en Kees zijn helemaal onder de indruk...wow wat zijn ze alweer gegroeid en samen genieten wij van een lekker middag in de zon in de tuin met de puppen...... 

 

Morgen gaat René op stap...jawel eindelijk even genieten van de prachtige nakomelingen van Faiza en Cuando in Hilvarenbeek, bij Of Hilver Forever, hier kijkt hij enorm naar uit, vele weken volgen wij dit mooie drietal..ook wel B-Gees genoemt en eindelijk mag hij ze dan ruiken voelen en knuffelen. 

 

 

 

 

 


Dag 39 20-03-2011

De zaterdagavond verloopt heel gezellig, Ellen blijft lekker eten en we hebben veel plezier samen met de clan en de puppen...Ellen geniet, en verzorgt alsof ze van haar zijn! toppie hoor Ellen! Dan komen ook Dianne en Henk nog weer voor de controle of alles nog naar wens verloopt...Dianne laat geen kans voorbij gaan net als Giny. Wij genieten van deze twee dames die erg betrokken zijn! Ook Ma en Pa van den Brink blijven controleren, en genieten van de dames in de dop...de avond verloopt super gezellig en we lachen er heel wat af. De nacht die volgt is heerlijk rustig, Acun heeft Cassy's plek op bed weer ingenomen en Cassy is verhuist naar de andere hoek van het bed...voor Cassy geen probleem...zolang ze maar ook op bed mag....maar ook Cuando belsuit dat het toch wel heerlijk ligt zo tussen ons in.....en als dan ook Djarré nog besluit dat ze toch ook wel weer lekker bij ons op bed wil liggen...hebben wij geen plek meer....we laten ze even lekker genieten en spelen een beetje met de Clan en dan willen wij toch iets meer ruimte en gaat ieder op zijn kleed liggen...de nacht kan beginnen. De dames van de D-clan laten zich pas om 08.00uur weer horen, maar niet dwingend, gewoon omdat ze veel lol hebben met elkaar en dat is aan de ren wel te zien...geen krant is meer heel, en wat opvalt is dat er geen poeppie ligt.....en ook geen vlekken waar er één zo hebben gelegen...dus niets opgegeten?? Het ontbijt wordt geserveerd en jahoor, alle vier keurig naar de krant voor de achterdeur en daar komen de poepies...super dames!

Dan gaat René op stap met Cassy en Djarré, samen met Ellen en haar Harley en Davidson...Hellendoorn is the place to be, we gaan wandelen bij het sanatorium.

Een wandeling van ruim 8,5 kilometer leggen wij af en de dames en heren hebben een geweldige zonnige wandeling, waarbij wij regelmatig even rust nemen en zo extra genieten van de wandeling, een verslag hiervan in woord en beeld volgt morgen.

Albert gaat op stap met Cuando en Acun, en hij maakt een stevige wandeling langs de schipbeek, ook hij loopt lekker door en geniet ook van de zon die volop schijnt. Thuis gekomen gaan wij samen met Ellen genieten van de puppen die weer in de tuin mogen, en ooh ooh ooh wat een feest weer!

 

 Dag 38 19-03-2011

Yesss een echte nacht hebben wij gehad.....24.00uur naar bed en om 08.00uur wakker worden, en geen geluid in huis te horen.....heel stilletjes lopen wij naar de garage....zouden ze nog slapen?? euhhh jaaa ze hadden echter hun feestje al gehad.....jemig wat een ravage had het spul gemaakt....alle kranten lagen door de hele garage heen en geen kleed lag nog op zijn plek....de dames moeten echt vreselijk veel plezier hebben gehad...en wij.....waren echt in een wel heel diepe slaap...de avond ervoor was een gezellig feestje voor de dames. Monique en Stef met Kimberly kwamen op bezoek en hebben echt de dames op hun best gezien......hopen wij hahahahaha

 

 

Maar ook Ellen heeft de Spice grils zien donderen.....en ook Ellen heeft zich verbaasd....goh de A-clan was toch iets rustiger hihihihi, maar ook Ellen heeft genoten.

 

Dan de zaterdagochtend...Clan heeft dikke lol in het bos waar wij nog in dichte mist een wandeling maken, dan snel de boodschappen in huis halen en snel weer naar de dames in de dop......We gaan ze maar vast opgeven voor dat programma....in case of....

Dan is daar weer bezoek voor de dames en is Maj de gelukkige, na een lange trip uit Wassenaar kan ze eindelijk genieten van de dames...en ze gedragen zich voorbeeldig...kan ook niet anders na zo'n party nacht.

 

Ellen komt ook aan en zo genieten we met ons drieën ...A-teamers van een heerlijke ochtend en begin van de middag..het zonnetje komt door, we genieten nog van een Lunch en Maj moet verder naar de puppen van Het Dorpzicht. Het was een kort maar leuk en gezellig bezoek.

Ellen gaat naar haar "kerels" Harley en Davidson en geniet van een hele mooie zonnige middag op de Friezenberg, alwaar zij dit weekend bij de Zwemkolk verbljjft.

De Clan maakt een fikse wandeling langs de schipbeek, en even denkt René...dat hij even zijn overwicht verliest met dit zonnige weer....Acun denkt Yesss de zon schijnt dus we gaan zwemmen.....neee Acun nu nog niet! Nog even een paar weekjes wachten, dan mag je weer. Snel weer naar Huis, Roel is in town...210km rijd hij om "even" om te komen knuffelen! en ook Roel mag zijn moment hebben met de spice girls.....

 

hij vind het geweldig.....net als wij! De Clan wordt getrakteerd op een enorm lekker runderbot vers van de slager...het feest voor de clan is compleet! De puppen gaan de tuin in en wow wat een plezier

 

 

 

 

 

 


Dag 36 en 37 17-18-03-2011 

Het is een drukke bedoeling in huize Dracc's, een komen en gaan van bezoek, en puppy lovers, ze komen allemaal meer of minder aan hun trekken want als de dames nu moe zijn trekken ze zich terug.....ze hebben een veilig "hol" gevonden onder het bed. Na het spel wat steeds steviger gaat worden, trekken ze zich vaak terug onder ons bed, en genieten dan van een diepe slaap. Maar als ze dan weer wakker zijn dan hebben ze de grootste lol. 

Zo kwam Elly op een moment dat ze net even los van god waren geweest en we hebben ze letterlijk onder de bank moeten bekijken, Elly had haar fototoestel klaar maar de Spice grils waren no where to find...but under the bed...samen even een hapje gegeten, en Yesssss ze zijn wakker, en dus heeft Elley nog even kunnen genieten van de girlspower.  

Daarna kwamen Karim en Els en Ed en hun vriendin, ook hier was het in eerste instantie weer peacetime.....weer even een bakkie gedaan en jahoor...we zijn weer wakker, kom maar op! met die lekker tenen...we zijn er dol op lijken de dames te zeggen. Vanochtend kwam giny weer samen met Ingrid, (by the way!!! een prachtig filmpje staat weer bij Kyrah op de site! klik op het rode gedeelte om dit te zien! en ook zij moesten even geduld hebben de dames hadden hun schoonheidsslaapje nog niet helemaal uit...Vanmiddag nog bezoek uit Zandvoort, Win van Beauwy en Rien en Petra met zoon kwamen de dames ven bewonderen en ook hun tenen zijn gekeurd......sorry!! hihi 

natuurlijk even Cuando's dochten Djinga bewonderd en ooh wat heeft deze mooie dame mooie rood/bruine kleuren!!!! ze ziet er geweldig mooi uit!! Dan krijgen wij prachtig nieuws...jawel Aiki en Kansas gaan puppen krijgen in April....wow geweldig ook hier kijken wij weer naar uit!!! en gaan het heerlijk volgen!!!

 

En dan is er heel even rust! De Clan krijgt een lange wandeling...want het volgende bezoek staat eraan te komen...drukke tijden voor de dames...vriendin Ellen u weet wel van Harley en Davidson (A-Clanner) komt zo voor een paar dagen op bezoek! iets waar wij iedere keer weer enorm naar uitkijken en natuurlijk ook nog weer bezoek vanavond van Monique en Stef met Kimberly...dus morgen weer meer, waar ook weer speciaal bezoek staat gepland...leuk leuk leuk!! Roel komt, ook hij heeft een prachtige nakomeling van Valley en onze Cuando!!! 


Dag 35 16-03-2011

Een rustige dag vandaag, geen bezoek, gewoon even lekker samen met de puppen, genieten en observeren. Want je kan echt uren naar de puppen kijken...wat een genot weer om dit mee te mogen maken. De portretfoto's moesten weer gemaakt worden en nu kun je merken dat de dames geen rust hebben in hun kont....zo hee wat zijn ze snel weer van hun plek af hahahaha het heeft weer het nodige geduld gevraagd. Maar het is redelijk gelukt, alleen Dje-Dje was echt een niet stil zitter vandaag.

 

 

 

 

 

Toch mochten de puppen vanmiddag weer even de tuin in, en tjonge jonge wat gaat het allemaal hard nu, je ziet dat alles nu echt ontdekt wordt en niets ze meer tegen houd, ze gaan ervoor! Maar wel heel leuk om te zien is dat ze erg reageren op onze stemmen en geluidjes, deze worden nu echt herkent en al begrepen! Acun heeft heerlijk met het spul liggen genieten, zowel opvoeden als voeden gebeurd nu veelvuldig. het voeden zelf is kort, want als Acun vind dat de puppen te wild zijn dan corrigeert ze nu wel! En dat is soms best een beetje schrikken want moeders liet tot nu toe veel welgevallen.  

 

 

 

 

en wie speelt er nu met mij???