Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan

 

 

Week 5

Dag 35 15-03-2011

En weer waren de dames vroeg in de veren...waardoor ook wij er weer erg vroeg uit waren......06.00 dit keer en dit maal niet door gillende sirenes....nee de dames willen dan uit de ren....en dat laten ze goed  weten... Maar goed we hebben hier niet aan toegegeven, want bij de spice girls is het zo van 1x gedaan....dan mag het altijd....nou dat dachten wij toch van niet. Dus hebben de dames hun eten gekregen in de ren en hebben wij even lekker met ze gespeeld en geknuffeld...toen toch echt weer onze dagelijkse dingen gaan doen, waaronder natuurlijk de ochtend wandeling van de clan. Die overigens nog in diepe rust waren...op de bank..in bed...op hun kleed....ja ze kwamen overal slaperig vandaan toen de vraag kwam gaan jullie mee....de enige die niet slaperig was...was Acun.

In de loop van de ochtend zagen wij dat de zon pogingen deed om er goed door te komen.....zouden wij vanmiddag dan weer lekker naar buiten kunnen...Dianne belde en informeerde weer heel trouw naar haar D-clan...en even later belde Giny...ik wil heel graag vanmiddag even kijken hoe het gaat...komt dat wel uit? Jahoor...dan mag je gelijk weer even oppassen...want wij willen eigenljk heel erg graag samen met de Clan een fikse wandeling maken...het is mooi weer dus ook voor hun erg lekker om er even heel goed uit te komen. Nou dat was een deal...Giny straalde helemaal toen ze aan de deur stond hahahaha

Afijn de Clan heeft een mega wandeling gehad door het Veen, want Albert en René zijn niet van die langzame lopers...dus het was aanpoten. na ongeveer een ruim uur weer in de auto naar huis...Cuando ging gelijk languit liggen in de auto zo van pffffff dat heb ik weer gehad, maar het zat er nog niet op voor de clan...neee de D-clanners wilden vanmiddag ook gezelschap en dus mochten Cassy Cuando en Djarré zich vermaken met de D-clan....even afwachten hoe Acun zou reageren als ze nu toch alle drie erbij waren, maar dat ging goed, ze verdedigt haar puppen nog wel maar alleen Cuando moet zich echt als een heer gedragen anders weet hij heel snel dat Acun erg oplettend is. maar ze heeft niet ingegrepen, ze kreeg steeds meer rust, en Cassy...die blijft ons weer verrassen....die pak een bal en neemt die bal in de bek en gaat de puppen uitdagen....

 

De puppen hebben een behoorlijke tijd doorgebracht in de tuin, en ze genoten, de eerste onzekerheden zijn weg, alles is leuk en de tuin wordt steeds verder ontdekt, ook het terras is erg leuk....mooie houten tafel waar je heel goed in kan bijten.......kijk zelf maar naar de slideshows die wij en Giny hebben gemaakt

 

 

Foto's Giny

 

 

 

Foto's Of Dracc's Clan

 


Dag 34 14-03-2011

De dames zijn vroeg wakker......gillende sirenes van de brandweer maakten de dames rond 05.00uur wakker en in Huize DRACC's was het een waar wolven gejoel.

Even buiten Markelo stond een Veeschuur in brand, gelukkig hebben de boer en buren alle koeien er op tijd uit kunnen krijgen. Dus ook wij vroeg in de veren, bakkie gezet en genoten van de dames die op het vroege tijdstipt al de grootste lol hadden samen met hun moeder. Als jullie willen zien hoe Acun speelt met haar puppen dan kijk maar eens bij Kyrah en Giny op de website!!! klik hier

De dag begint so wie so heel feestelijk...jawel onze lieve trouwe Cassy is jarig en wordt 9 jaar. Wat blijft het een genot om haar zo goed in haar vel te zien! Ze werd vanochtend dan ook op een lekker lange wandeling getrakteerd en bij thuiskomst een heerlijk ontbijt.....vol verwennerijen. Vanmiddag mocht ze samen met de andere Clanners nog een keer op stap en hebben wij een heerlijke wandeling gemaakt op de Kattenberg...nee er lopen daar geen katten helaas voor Cassy want ooh wat zou ze een plezier hebben.......Samen met Cuando nog even op de foto is dan ook geen probleem, want in het dagelijks leven is Cuando echt de grootste vriend van Cassy, waar zij is is ook Cuando en andersom.

 

 

De dames zijn vandaag niet naar buiten geweest, heel even lekker het er op dat de zon goed zou doorkomen maar even later was het toch weer bewolkt, dus moesten ze zich vermaken in de ren, en inmiddels hebben ze de rest van de garage ook  geclaimt......dat gaat met luid gegil want dat hekje kan open...en dat weten ze maar al te goed....zo goed dat Djoo dacht...wat de baasjes kunnen kan ik ook.....en dus gebeurd dat dan ook...want wat Djoo in haar koppie heeft gebeurd ook! en als wij dan even de garage in lopen zien wij dat Acun wat onrustig loopt te zoeken en wij zien slechts drie puppen heerlijk liggen te spelen en geen Djoo....huh....nee die lag heel stilletjes te slapen onder het bed, lekker rustig moet ze gedacht hebben.....terug in de ren gezet, maar dat was tegen de zin van mevrouw....nou mannen van de Toeties....misschien willen jullie er nog een teefje bij hebben???? kan ze samen met Björk het duo Maywood nieuw leven in blazen......zo hee wat een stemgeluid heeft deze dame hahahaha en na ons gesprek van vanmorgen weten wij dat ook Björk als zangeres aan het oefenen is hahahaha

 

Afijn rond etenstijd gaat dan het hek weer open en mogen de dames eten op het grote kleed....feest!!! ze stormen dan op hun bakkies af en alles wordt keurig opgegeten! het Vlees gaat er goed in nu! Daarna nog even bij moeders de buik volledig vol maken en dan kan het uitbuiken weer beginnen.

 


Dag 33 13-03-2011

Zaterdagmiddag kregen wij bezoek van Monique en Stef met hun Kimberly, zij konden hun ogen niet geloven..ooh wat worden ze groot...wat zijn ze weer veranderd...yep klopt helemaal, en zij genoten van een lekker relaxede D-Clan, die na alle indrukken eerder op de dag wat rustiger waren dan dat ze eigenlijk zijn :-)

De avond verloopt rustig, wij genieten samen van een heerlijk avondje, en gaan op tijd ons bed in. De D-clan slaapt al samen met moeders....de nacht willen wij snel vergeten...we komen gewoon niet in slaap....om half 7 zijn wij wakker en gaan lekker een bakkie doen, nemen de Clan mee voor een stevige ochtend wandeling en de D-Clan dames...breken de boel binnen af....oeps ze weten inmiddels waar de deur open gaat en willen maar één ding...naar buiten.... Als de familie Loots komt besluiten wij alsnog om dan maar lekker even weer de tuin in te duiken, en ooh ooh ooh wat was dat genieten. De dames zijn weer een stuk vrijer, de herkenning is er duidelijk en als dan ook nog eens Acun de dolle 5 minuten krijgt is het hek van de dam....spelen!!!!

Acun moeten wij af en toe tot rust manen....zij denkt wat ik kan kunnen de puppen ook....euh echt niet...maar het gaat goed. De lompheid van Acun is gecontroleerd, en ze begint het te snappen. De dames dagen hun moeder uit, staartjes omhoog, door de voorpoten heen....staat ze zacht te blaffen naar Acun die op haar beurt dezelfde houding aan neemt...geweldig om te zien!

Dan na enige tijd zie je ze moe worden en we nemen ze weer mee naar binnen. Maken een nieuwe afspraak en dan is er complete rust bij moeders aan de tiet...Acun blijft heel erg graag voor haar puppen zorgen en wil er ook het liefst gewoon bij zijn, als ze niet meer wil hebben dat ze bij haar drinken dan drukt ze ze zachtjes van de tepel en gaat in een andere hoek liggen, maar houd alles wel in de gaten al heeft ze haar ogen dicht.

We gaan weer met de andere Clan lekker op stap en het zonnetje maakt het plaatje weer compleet. Cuando heeft het naar zijn zin, samen met zijn dames lekker het bos in en heerlijk donderen..hij en de Clan genieten net als wij.

De middag begint rustig, dan is daar het volgende bezoekDe Steenhuisjes zijn in town en willen heel graag de puppen bewonderen. Ook de kleine Niels vind het geweldig! Maar Cuando is toch wel zijn grote vriend. Albert is aan het werk gegaan en Rene gaat het eten maken voor de D-Clan...de avond begint....de foto's voor de update worden uitgezocht en voorzien van tekst......en dan wordt er gebalft.....oeps bezoek?? YESS daar staan Dianne en Henk....een heel gezellige avond volgt....sorry mensen zonder update.....maar dat maken wij hopelijk op deze manier weer goed. Het lukt gewoon niet altijd om de update klaar te hebben....we doen ons best maar soms lopen de dingen net even anders...en als wij bezoek krijgen dan gaat dat even voor.

 

 

Dag 32 12-03-2011

Gisterenavond uiteraard bezoek gehad, Erna en Wim en Jolien hadden de tijd van hun leven samen met de 4 ladies. Het was een gezellige avond, vooral Djoo liet zien wat voor streken zij in huis heeft, waar dan ook hartelijk om werd gelachen.

Dan is het zaterdagochtend, een heerlijk zonnetje schijnt, als wij samen!! wakker worden...in ons eigen bed.....jawel het is gelukt hahahaha.Wij zetten een bakkie koffie en verschonen de puppen....en weer heeft Acun de nacht volledig doorgebracht bij haar puppen. Voor ons wel spannend want het was voor ons de eerste nacht dat wij niet bij haar en de puppen sliepen, maar Acun blijft het gewoon geweldig vinden om samen met haar puppen te zijn. Dan gaat Albert op stap met de clan, heerlijk het bos in en daar geniet de oudere Clan van een heerlijk ontspannen wandeling. René maakt een verlate update van de vrijdag en gaat vervolgens boodschappen halen. Het is rond 13.00uur als de zon heerlijk achter het huis schijnt en wij de puppen kennis laten maken met het "buitenleven" heel voorzichtig gaan ze op stap...een beetje piepend onzeker stappen ze de tuin in, Acun daagt ze uit om te spelen...en Djane gaat als eerste op onderzoek uit, Erna die wij hebben gebeld, wil je komen kijken....staat te genieten, ach wat lief!! kijk Djane gaat op verkenning en even laten gaan ook de andere drie ladies op stap. Djill blijft nog wel het liefst in de buurt van Acun maar geniet wel!! zo word de buxus compleet afgesnuffeld en ook het zand wordt onderzocht...en wij genieten met ons drieën van een heerlijke zaterdagmiddag....zonnetje erbij temperaturen die helemaal goed zijn en 5 dames ODH's die genieten van elkaar en het buitenzijn! Albert heeft een slideshow gemaakt van dit "spektakel"

Het laatste filmpje van Giny hebben wij nog niet op de site kunnen krijgen..sorry hiervoor maar wij werken eraan...

 

  

Dag 31 11-3-2011

Sorry maar gisteren avond liep heeel anders dan gepland....vandaar geen tijd meer voor een update..dus vandaag misschien wel twee? we doen ons best.

Djoo geeft aan hoe wij gisterenavon allemaal bezig waren van 18.30 tot 19.45uur hihihihihi

Giny mocht gisteren de spits afbijten door voor dag en dauw op te staan en een wandeling te maken met haar Kyrah, om daarna naar de spicy girls te vertrekken.  

Nu volgens ons heeft zij heel veel plezier gehad...weer een filmpje!! en veel leuke foto's

 

 

De D-clan heeft plezier, waarbij duidelijk te zien is dat bijvoorbeeld Djill en Djoo de gangmakers zijn qua ondeugendheid. Djane en Dje-Dje zijn wat "luier" zullen wij maar zeggen. Maar ook deze beide dames houden enorm van krabben bijten in je voeten en spelen met de speeltjes die volop aanwezig zijn in de kennel.

 

Maar ook lief tegen je aan komen liggen is van de laatste twee een liefhebberij, heerlijk over de buikjes heen wrijven vinden ze geweldig. of lekker bij je op schoot liggen mmmmm baasje ga door!

 

Bezoek is er weer volop geweest voor de 4 dames, en we moeten zeggen dat ze dat erg leuk vinden, iedere keer zie je de koppies weer omhoog komen en dan komen ze snel naar het deurtje waar alles erin en eruit gaat.

 

Morgen...vandaag dus gaan de dames als het weer het toelaat even lekker naar buiten, en kunnen ze samen met Acun op ontdekkingstocht door de tuin....stay tune for more to come

 


Dag 30 10-03-2011

Jawel Giny is weer aktief geweest met haar filmcamera en heeft de dames weer op film vast gelegt, heerlijk om ze zo ook nog weer te zien.

Wij nemen een avondje rust, gewoon even lekker met Els en Ed genieten van de puppen...bijna heeft Rene een langere tijd vrij. dus dat wordt genieten.

De D-Clan blijft goed groeien, niet in de laatste plaats te danken aan de voortdurende continu zorg van Top moeder Acun die maar al te graag bij haar puppen wil zijn. Ze geniet er enorm van en het spelen met moeders is nu dan ook volop op gang gekomen.De puppen gebruiken veel hun voorpootjes om moeders over te halen om te spelen......en dat is iets wat moeders zelf ook veel doet.

Maar geniet nu eerst maar van de film van Giny!

Als je op de film klikt kom je op de youtube site en dan kun je hem in full screen bekijken


Dag 29 09-03-2011

Zo daar zijn wij weer...wat later dan gepland....druk druk druk en dan slaat de computer ook nog op hol, en kunnen wij geen update maken.

Maar toch nog even een paar leuke foto's van de dames, die vandaag lieten zien dat het echt meiden zijn.....wow wat kunnen ze elkaar al slopen.....trekken aan de haren-staartjes en oren...veel gegil en gekrijs....(sorry dames!! hihihi) Maar even later toch weer heerlijk tegen elkaar aan gaan liggen en lekker samen slapen. 

 

 

Inmiddels hebben wij de ruimte weer vergroot, en hebben ze gisteren de hele garage ter beschikking gehad...wow wat een lol, vooral onder het bed kruipen is errug leuk volgens de dames, of Cassy de kop gek maken door continu voor het hek langs te lopen en Cassy uit te dagen, ook Cuando is erg in trek, het lijkt bijna alsof Loba van de A-clan weer terug is....

 

Acun vind het heerlijk dat ze meer ruimte heeft, ze ligt weer heerlijk bij haar puppen te slapen....maar het corrigeren gaat beginnen, wanneer de dames echt te gretig aan de tepel rukken dan gaat de hele bek om de koppies heen en komt er een diepe grom, ze druk ze dan met de neus van de tepels af en waarschuwd nogmaals. Ook wanneer de dames elkaar het leven te zuur maken grijpt ze ook in...en je ziet de dames dan kijken van oooh mag dat niet???? echt niet??? euh nee geloof het niet......dan maar even zogenaamd lief doen om vervolgens als Acun de ruimte verlaat elkaar weer in de haren te vliegen....na na nanana, afijn we kunnen onze lol op met deze D-clanners.