Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan

 

 

 WEEK 4

Portretfoto's...

Op de valreep is het gelukt, even samen foto's gemaakt, want alleen is dit niet te doen, maar het is redelijk gelukt, de D-Clan even lekker in de garage laten dollen, ze vinden het geweldig, lekker door de garage op ontdekkingstocht, onder het bed door, Cassy plagen door het hekje heen, Cuando uitdagen...ach wat hebben wij een lol.

En dan nog even heerlijk uitgeteld bij moeders aan de tepel op krachten komen...en dan komt dat rare rode kleed weer van stal...en ja hoor moeten we gaan zitten...liggen....whatever....maar het is gelukt!

 

 

 

 


 

DAG 28 08-03-2011

Time flies wenn you're having fun....en weer is er een week voorbij...

Het wordt misschien wat afgezaagt maar het gaat gewoon heerlijk, de D-Clan is helemaal geweldig om mee te maken, vandaag hadden de girls een slome luie dag, zelfs Giny had zoiets van....jemig ik hou tijd over, nu moeten wij ook zeggen...vannacht was dat wel iets anders...regelmatig komen de koppies over de rand van de werpkist uit....we want more...zie je ze dan denken, en ook daar heeft Acun dan ff geen rust meer.

 

 

Maar nog even dames, de voorbereidingen zijn getroffen om jullie meer ruimte te geven, en Acun zal dan ook de nachten niet meer perse bij haar puppen door hoeven te brengen, want ook de vleespap gaat geweldig goed erin.

 

We gaan langzaam aan overschakelen en dan hoeft Acun er niet meer de hele nacht bij te blijven, uiteraard als ze het perse wil dan is dat geen probleem. Vanavond gaan wij samen proberen nog weer portretfoto's te maken als het lukt. Tot die tijd weer gewoon even de dagelijkse foto's van de clanners.

 

 

 

 

 


DAG 27 07-03-2011

Ruhe Tag

Dat is eigenlijk wel een toepasselijke naam voor de dag van vandaag.

Er heerst weer rust, Acun is weer de zorgzame moeder die ze al die tijd was, en de puppen zijn helemaal in hun element......ze breken de boel langzaam aan af...nou dat laatste valt nog wel mee, maar...de ondeugd straalt er af en toe af! De ruimte in de "werpkist"wordt langzaam aan ook weer te klein...en ja wij naderen dan ook week 4-5  en dan gaan er dingen veranderen..de puppen willen meer van de wereld gaan zien en wij verkassen dan langzaam aan naar ons eigen bedje. Acun slaap 's nachts nog steeds volledig bij haar puppen, wel kruipt ze af en toe op de lekkere dikke kussen net voor de ingang van de werpkist, maar het merendeel ligt ze er gewoon lekker bij. De puppen groeien echt goed door, en de vleespap gaat er heel smakelijk in. Vanmiddag was het weer de eer voor Giny om een paar uurtjes op de Spice girls te passen, natuurlijk heeft zij weer een fimpje gemaakt en deze zullen wij proberen ook nog te plaatsen. Maar nu eerst weer de beloofde foto's van de puppen. Kijk mee en geniet hopelijk net zo als wij van dit heerlijke nestje!

 

Djane geniet van een middagdutje op de voorpoot van Acun

 

Djill neemt haar "vriend" als kussen

 

Playtime with mom

 

Dje-Dje wordt ff wild op "het schoap" en die mekkert maar door.....

 

Djoo "leest"de krant

En dan is daar nog het relaas van Giny die vanmiddag echt heeft genoten:

 

Als ik maandag arriveer om weer op het grut te passen, hangt er een soort van lome stilte over huize Draccs. De opwinding van het weekend is achter de rug en heeft toch wel enigszins zijn sporen achtergelaten. Iedereen heeft kleine oogjes (ook de baasjes hoor!).

Alleen de puppen zijn na hun middagslaapje uitgelaten. 3 Dagen niet gezien en ze zijn weer gegroeid als kool.

Maar beginnen ook ondeugend te worden. Als eerste moet mijn schoen er aan geloven, maar niet lang daarna begint Dje Dje langzaam via mijn broekspijp omhoog te klimmen. En mijn vingers vinden ze ook weer heel lekker. Hoewel, de tandjes kun je niet meer voorbij, die beginnen toch scherp te worden.

Filmen of foto’s maken wordt me onmogelijk gemaakt, want het grut begint watervlug te worden.

Acun heeft dan ook zoiets van: “Even niet tuthola’s, ik ga nu lekker mijn eigen ding doen.

Met de rest van de clan samen met mij even van het zonnetje genieten.

Om de beurt komen ze bij mij met hun favoriete bal, die ik dan even moet weggooien. Daarna heeft iedereen zo iets van: nu even in het zonnetje dommelen, ik dus ook.

Maar zo heel lang gun ik mij geen tijd, want elke minuut in de nabijheid van het kleine spul is dubbel en dwars genieten.

Ook dat is na vertrek van Acun in een diepe slaap gedommeld, maar zodra Acun de werpkist weer betreed, komt gelijk het instinct van het kleine spul naar boven en zoekt de een na de ander weer een tepel.

 


DAG 26 06-03-2011

Tjonge jonge wat gaat het snel nu! Zaten ze deze week voor het eerst aan de puppenmelk....nu staan de eerste vlees/pap maaltijden al op het menu. Ze groeien ook gestaag door en ooh ooh ooh wat worden ze leuk! Vandaag kwamen dan na heel lang wachten Ed en Els.....en ook zij keken hun ogen uit! Het kleine grut gaat alles nu echt ontdekken! en speelt en ravot er al heel wat af met elkaar. Acun geeft de touwtje iets meer uit handen, je kunt zien dat het bezoek haar afleid, maar ze blijft er steevast wel bij in liggen! er ontgaat haar niets. 

De ochtend begon al heel vroeg, het vroor nog en de zon kwam net op toen de clanners hun eerste wandeling in het bos kregen....Djarré straalde in de zon en ook Cassy lag te genieten als Cuando en Acun weer even hun gekke 5 minuten doen. 

 

Dan is daar het bezoek. Ed en Els uit Drenthe kwamen rond 10.00uur op bezoek, zij stonden al op de wachtlijst bij de vorige dekking van Acun en dus....krijgen zij nu één van de Spice Girls. Als wij de gezichten weer kunnen geloven hebben ook zij een geweldige zondagmorgen mogen hebben bij Acun en haar puppen. 

Dan gaan Albert en Rene met de Clan nogmaals een heerlijke zonnige wandeling maken...we zouden naar de schipbeek maar kozen toch weer voor een lekker rustig stuk bos....genieten dus, ondanks dat de wind fris was hebben wij heerlijk met de hele Clan een stevige wandeling kunnen maken. Acun geniet echt weer van het meegaan. 

 

 

 

Dan komen wij weer thuis en Acun kruipt heel relaxed weer bij haar puppen..Rene denkt ik ga even lekker vanaf de bank de puppen en Acun observeren.....echter de ogen zakken dicht....oeps, een hoog geblaf meld dat er iemand aan de deur staat....

en wat blijkt ruim anderhalf uur hebben de boys liggen pitten....want ook Albert lag heerlijk te suffen op de bank, maar er is weer bezoek...Wendy en York staan aan de deur.....helemaal gaaf!! deze twee kanjers hebben natuurlijk Bryce en Bajka van de B-Clan...en het feestje wordt compleet als ook Greet van Kieran (B-Clan) aan de deur staat, zo hebben wij een dejavu van bijna!!! 3 jaar geleden...het weer was weer zonnig en ooh de ooh en Ahhs waren weer volop aanwezig! Als Greet haar vriendin weer naar Ingen vertrekken neemt Rene de clan mee voor hun derde heerlijke lange wandeling in de ondergaande zon.....nagenietend van een heerlijke zondagmiddag..... 

Morgen weer niewe foto's van de puppen...nu gaan wij lekker nog even genieten van rust en heerlijke puppen......hahahahaha

 


DAG 25 05-03-2011

De vrijdagavond was de avond van de familie Loots, eindelijk was het dan ook voor hun zover, eindelijk de geur opsnuiven van de spice grils, eindelijk voelen! En wij denken dat dat goed gelukt is! Wat genieten, van de gezichten! Heerlijk relaxed opserveren, welke vinden wij nu het leukst....oooh we kunnen niet wachten hahahaha en dat zal toch nog even moeten! één voordeel, jullie wonen ook lekker dichtbij en dus.....hihihihi 

De nacht was een topper! Geen enkele kick hebben wij gehoord, wel heeft Acun rond half 6 de werpkist ingeruild voor het bed...wat ze samen met René heeft gedeeld....rond half 8 weer terug naar de puppen, en rond half 9 weer naar Rene...nu wordt het toch echt tijd om op te staan...OK Acun, ik kom er aan!

De zaterdagmiddag hebben wij een heerlijk wandeling gemaakt met de hele Clan, lekker samen weer eens door de bossen struinen en genieten.

Boodschappen in huis gehaald en toen was het alweer tijd voor bezoek, dit keer uit Apeldoorn!!! Jawel, al heel lang wachten Stef en Monique op een pup....en jahoor er zat een dame voor hun bij. Kimberly wist van niets dat Ma en Pa al ruime tijd op zoek waren naar een nieuw maatje......en dus was 4 weken geleden de verrassing extra groot toen ze het nieuws hoorde!! Ook zij hebben volgens ons enorm genoten van het eerste knuffelmoment.  

 

Maar ook Dianne kan het niet laten, net als Giny is ze verslaafd geraakt aan de puppengeur, en alles wat erbij hoort. Dus volgde er weer een fikse controle....Volgens Dianne mag er geen één van de Spice girl worden verzegt.....e wil ze namelijk allemaal wel houden...oeps.....gaat dat goed komen??

Maar er gebeurde meer vandaag en gisteren....jawel onze Cassy heeft ons echt verbaasd doen staan.....Cassy had eigenlijk niets met puppen, dus waren wij altijd extra voorzichtig met kennismaken.....kijk en oordeel zelf......

 

 

 

Oma Djarré kwam vanmiddag dan ook schoorvoetend even een kijkje nemen, en na onze toestemming vond ook zij het ook heel erg leuk! 

 

Morgen zullen wij charmeur Cuandoman op de foto zetten....hij heeft inmiddels al meerdere keren bij de dames in de werpkist gestaan, en vanmiddag heeft hij zichzelf ervan verzekerd dat het om 4 dames gaat.......hij is helemaal happy...... 

 


 

VIDEO van de Dracc's Clan spice girls

 


DAG 24 04-03-2011

En toen werd het avond.....en jahoor het eerste bezoek voor de D-Clan kwam binnen,

De familie Postel....al heel lang kennen wij elkaar uit jawel Markelo, Rodin heeft met hun hond gespeeld, en toen Rodin stierf , stierf ook hun hond...en daar was Lana de nieuwe DH die als pup in hun leven kwam, en daarmee ook in het leven van Caro en even later Cassy, en nog even later Djarré....en weer later Acun die als pup heel erg leuk met Lana heeft gespeeld, en dan.....wordt ook Lana ouder en gaat het minder goed...zou Lana de pup nog gaan leren kennen...helaas heeft dit niet zo mogen zijn, maar.....die D-Clanner die gaat komen....en ooh wat zijn ze blij.....en Acun en de D-clan, die vonden het prachtig al die aandacht! Heerlijk samen in de werpkist, en Acun gaat er heel relaxed bij in liggen en valt gewoon lekker in slaap! Wij houden het deze week ook nog wat kort en niet teveel mensen erbij, volgende week gaan we dat wat opvoeren, maar wij zien dat Acun zelf nog heel erg graag bij haar puppen wil zijn en dat willen wij niet verstoren, moeders liefde en aandacht en zorg zijn gewoon weg erg belangrijk, en daar gaan wij voor, maar genieten...dat doen wij en hopelijk de mensen met ons.

 

 

Acun blijft een toppertje, diepe buiging als wij iets zouden moeten uitdrukken...helemaal gaaf om te zien en mee te maken. Gisteravond toen het bezoek weer naar de woonkamer ging en Acun liep met hun mee, heeft Rene Cassy mee de werpkist in genomen. en oooh wat een feest....Cassy had zoiets van huh...ik mee?? mag dat dan? Ja Cassy kom maar even, ga maar kijken, heel rustig stond ze aan de rand van de werpkist te kijken....de D-Clan ladies, hadden zoiets van heeeee die kennen wij nog niet dus kwam het hele spul de richting van Cassy op, die op haar beurt rustig bleef staan, en heel langzaam aan begon ze de puppen te likken....plasje op te ruimen.....en dus deed ze ons versteld doen staan, heel langzaam aan mocht ze de werpkist in, ff snuffelen en weer was daar een hele lieve rustige Cassy....dat hadden wij niet zo verwacht, maar zo zie je maar....ook zij blijft ons verbazen. Dit weekend willen wij ook daar wat foto's van proberen te maken! en dan zal Djarre en ook Cuando zijn intrede doen in het leven van de Spice girls

 


DAG 23 03-03-2011

De nachten verlopen inmiddels zo slaapvol dat wij na dit weekend weer samen ons eigen bed op gaan zoeken, Acun wil de nachten nu nog gewoon heerlijk doorbrengen bij haar puppen, maar wij zien nu ook dat de tandjes gaan doorkomen en dan de dames nu regelmatig even woorzichtig maar dwingend worden "verzocht" iets rustiger aan die tiet te hangen....Ze worden overigens wel heel aandoenlijk nu, ze zijn volop aan het ontdekken en ook de vingers zijn nu erg in trek....of niet Giny?? hahaha

 

overal moet nu aan worden gelikt en geroken, maar ook happen is steeds leuker. Ze gaan elkaar ook ontdekken en hebben reuze veel lol met elkaar.

 

Cassy heeft haar moment gehad met de puppen...maar Cassy.....is toch niet iets voor jou....is haar te druk, en als ze het dan allemaal op haar af ziet komen...oeps snel weg wezen....das veel werk zie je haar dan denken...morgen gaan we het nog een keer rustig aan proberen. Djarré....die hoeft nog niet, ze vind het allemaal wel goed..en Cuando....die wil heel graag en likt alle meiden graag even over de bol..onze charmeur.

Als we de mogelijkheid hebben zullen wij ook hiervan even wat foto's proberen te maken. Vanavond de eerste bezoekers voor de D-Clan....morgen dus weer meer!

 

Dianne en Henk en Giny van Kyrah (kijk ook weer even op haar blog!) hebben de D-clan weer kunnen controleren en volgens ons zijn ze wel tevreden.....alleen de tassen die ze meebrengen worden alsmaar groter.......het is dat we er maar 4 hebben...maar anders...hahahahaha zou wel leuk zijn voor Havar en Shadow..een dame erbij en Kyrah, kan ze gelijk goed oefenen??!! toch??

 

 


DAG 22 02-03-2011

Een nieuwe week is aangebroken en dit is de week waarin de bezoekjes gaan plaatsvinden. De D-Clan heeft vandaag de eerste knuffels gekregen, en even werd er raar tegen aan gekeken, maar al snel lagen ze in een innige omhelzing met de knuffelhond te slapen. Ook het Schoap en de 4 beren zijn inmiddels in beslag genomen door de D-clan. Ze blijven goed groeien en gaan echt op ons reageren, erg leuk om te zien hoe de koppies de lucht in gaan als wij voorbij lopen of bij de puppen in de werpkist kruipen, vrijwel direct komen ze naar ons toe en worden de vingers afgelikt

 Sorry voor de late update maar ...wij kregen bezoek...en dus ff geen update maar hier is ie dan. Gemiddelde groei lag ook vandaag weer rond de 90 gram, wij gaan ons opmaken voor het begin van de knuffeluurtjes, en hopen dit weer leuk in woord en beeld te kunnen brengen, morgenavond is de aftrap.....dus blijf kijken.