Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan

D-Clan party 23-06-2012

Het was beloofd bij de geboorte van de E-Clan.....we gaan in het voorjaar wandelen, en iedere keer werd het verder uitgesteld, maar vandaag 23-06-2012 was het dan eindelijk zover....de verlate verjaardags wandeling voor de D-Clan, met in de hoofdrollen.....Djane Dunja en Djoy, helaas konde Djanta en haar baasjes dit festijn niet mee maken maar wij hebben jullie zeker gemist en in onze gedachten waren jullie er absoluut bij! Moeders Acun en Oma Djarré waren er ook bij net als de eerste wandeling en wij denken dat dit een waar feestje is geweest voor alle honden en hun baasjes!

 

 

Rond de klok van tweeén verzamelde wij bij Hotel de Uitkijk in Hellendoorn, een prachtig losloopgebied ligt onder handbereik en dus......na elkaar te hebben verwelkomt...kan het dan eindelijk beginnen....de D-tjes mogen los....

 

Nou dat was te merken ook! Ze kennen het gebied niet maar de diepe zandkuil was heeeeeeeeel snel gewonden en al snel werden de dames zo gek dat wij het met het fototoestel niet meer bij konden houden....Djoy voorop gevolgd door Djane en Dunja en moeders Acun er achteraan, om vooral de controle maar niet te verliezen...en die controle was soms ook nodig! Acun blijft echt een moedertje, en roep ze regelmatig ter verantwoording. Djarré vind het allemaal prachtig, geniet op haar eigen manier maar kan gelukkig met haar bijna 8 jaar net zo genieten en net zo gek zijn als de jonge spruiten van de D-clan!

 

Bovenaan de diepe kuil genieten wij samen met Wim en Erna- Marga en Kees...Els en Ed van dit prachtige schouwspel, de D-Clan heeft elkaar even afgetast en jahoor de herkenning is weer daar....ze rennen heerlijk achter elkaar aan, soms wordt er onderling even een machtstrijdje uitgevochten maar iedere keer weer zien wij dat deze dames het geweldig goed met elkaar kunnen vinden. Je ziet aan hun bewegingen dat ze ouder worden, het gaat gelukkig gecontroleerder en niet meer zo dwaas als de eerste wandeling, en wij kijken vanaf grotere hoogte toe hoe de D-Clan het water onder in de kuil ontdekt. De vele regenbuien van de laatste tijd hebben daar een heerlijke modderpoel achter gelaten en niet alleen daar zo bleek later tijdens de verdere wandeling! Wow wat genieten!

 

Was het weer bij aankomst nog wat dreigend qua lucht.....onderweg ging steeds meer en meer de zon schijnen, en met een heerlijk windje erbij en een temperatuur van zo´n 21 graden was het werkelijk perfect voor deze inspannende wandeling. Onderweg iedere keer even poseren voor alle fototoestel en zelfs dat ging buiten gewoon goed! Je ziet dat alle inspanningen van de baasjes met de trainingen toch hun vruchten gaan afwerpen.

 

Tijdens deze poseer sessies hebben wij heel wat afgelachen om onze clowntjes die de meest rare capriolen uithalen om maar vooral weer verder te kunnen donderen met elkaar! Zelfs Acun en Djarré hadden zoiets van kom op gaan met die banaan! Van de hele wandeling hebben wij een fotofilm gemaakt en wij kunnen u aanraden om deze eens op uw gemak te gaan bekijken......vooral het einde geeft reden tot lachen! Kortom een zeer geslaagde wandeling en een ware Party voor de Clanners!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TerugVerder