Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan
 

 

Acun Of Dracc's Clan

 

Oudduitse Herder kennel Of Dracc's Clan Acun

ODH Acun
 

 

 

ODH Acun

Acun eind juni 2009

 

 

ODH Acun
 

 

ODH Acun

Oktober 2008

Op 30 maart 2008 heeft Djarré het leven geschonken aan 10 prachtige puppen, wij hadden vooraf al besloten dat mocht alles goed gaan en er zou een zwart-bruin teefje bij zitten dat wij voor dat teefje zouden gaan, we werden verrast...het waren er 6, wat de keuze er niet makkelijker op maakte. We hebben genoten van 8 waanzinnige weken en uiteindelijk is Baila-Acun gebleven. We hopen dat we veel plezier aan en met haar gaan beleven! Op deze pagina zullen wij haar leven in beeld brengen door middel van foto's en eventuele andere leuke gebeurtenissen. 

ODH Acun

Acun een paar dagen oud , samen met moeder Djarré

Acun groeit goed door en ontwikkelt zich verder als een goedaardige hond, doet graag iets voor ons haar baasjes, steeds meer richt ze haar aandacht op ons en wil heel graag werken. Geef je haar opdrachten dan voert ze ze heel mooi en vol overgave uit! Apporteren is haar grootste passie, alle ballen, stokken, of andere zaken worden de hele wandeling mee gedragen. Laat ze het ergens liggen dan ineens draait ze zich om en gaat het halen, ook al ligt het een heel eind verderop, ze laat zich dan door niets of niemand stoppen...ze zal haar voorwerp terug vinden. Met andere honden gedraagt ze zich heel sociaal en open, hier in de buurt is ze een graag geziene hond, ze speelt met vrijwel alle honden, groot of klein, maakt haar niet uit. Ook met puppen verstaat ze zich heel goed, alsof ze weet dat ze er niet lomp mee kan zijn, meestal gaat ze door de voorpoten en gaat ze langzaam aan liggen om kennis te maken, is éénmaal het ijs gebroken dan dolt ze naar hartelust met de pup.

 

Acun heeft zich inmiddels mooi ontwikkelt, ze is al helemaal een clan member en heeft het prima naar haar zin. Een lieve aanhankelijke hond is het geworden, maar zeer ondernemend en erg vrij, Cuando is haar grote voorbeeld en daar waar hij gaat is zij ook!

Ze apporteert erg graag en ook haar neus doet heel goed zijn werk, erg makkelijk trainbaar en zeer volgzaam, alhoewel ze inmiddels volop aan het puberen is dus regelmatig gaat de denkbeeldige middelvinger omhoog......nu ff niet ben bezig met wat anders baas, straks misschien zie je haar dan denken.

 

ODH Acun

Acun 3,5 maand , wat een geweldige pup !!!